sâmbătă, 27 iunie 2009

+ Poezie 26: Omagiu lui MJ (Michael Jackson)

Aceasta poezie este dedicata regelui muzicii pop Michael Jackson, un geniu!


Omagiu lui MJ

I
Suflul morţii împrejmuind a sa cale
S-a dus dintre cei vii în nefiinţă
Lăsând în urmă comori inestimabile,
Un tezaur al muzicii atârnat de-o aţă.

II
A fost şi încă este un rege al muzicii
Trăieşte încă prin versurile sale
Lăsate în aplauzele sincere ale mulţimii
Ce a crezut în visele sale.

III
Vocea lui răsună în minţile noastre,
Ne-am strâns să-i aducem un omagiu
Celui ce a fost un veritabil geniu.
Păstraţil în sufletele voastre.

We are the world!

Elias, 27 iunie 2009

vineri, 26 iunie 2009

+ Puteri Paranormale: Prezentare 1

Pentru început trebuie să clarificăm ce reprezintă aceste puteri paranormale. Numele lor este "siddhis"(calităţi speciale) în limba sanscrită (limba sfântă a indienilor - dialect arian), iar ele se află iniţial în stare latentă în fiecare om. Anumite persoane pot avea o parte din aceste calitaţi speciale slab activate precum le au clarvizionarii sau anumiţi "magicieni", în schimb în urma unor trăiri intense ele pot deveni incontrolabile manifestându-se haotic pe perioade scurte.
Activarea lor se face prin eliberarea energiei Kundalini de la baza coloanei şi prin ascensiunea acesteia spre creştetul capului. Acest lucru se poate realiza doar prin controlul absolut a trei factori importanţi: respiraţia, energia mentală şi energia sexuală. Acesti trei factori sunt interconectaţi adică dacă obţii controlul asupra unuia, obţii controlul şi asupra celorlalţi doi. Cel mai indicat este obţinerea controlului energiei mentale deoarece acesta poate fi menţinută non-stop pe când în cazul respiraţiei doar atunci cand respiri corect, în momentul în care ieşi din meditaţie controlul dispare. Iar în cazul controlului energiei sexuale acesta apare într-un timp mai îndelungat prin abstinenţă.
Scopul menţinerii acestui autocontrol şi eliberarea energiei Kundalini este eliberarea de ignoranţă, puterile paranormale fiind decât un stadiu de fachir.
Energia Kundalini este asemuită cu un şarpe de foc (Kundalini în sanscrită = şarpe de foc) ce se ridică prin cele şapte chakre (sanscrită = roţi energetice), de la baza coloanei până în creştetul capului. Această energie mai poartă şi numele de foc interior în alchimie sau în mitologia tracică numele de Leon asemuită cu un leu-berbec.
Revenind acum la puterile paranormale, ele sunt în numar de 40: 8 principale şi 32 secundare. Fiind aflate în stare latentă în fiecare dintre noi şi activându-se odată cu ridicarea conştiinţei noastre sau prin antrenarea lor conştientă putem spune că biserica s-a înşelat atunci când a afirmat că originea lor stă în diavol. Oricine poate avea aceste puteri activate pe care să le folosească în orice scopuri doreşte.
Câteva puteri paranormale (cele mai des întalnite):

1. Clarauzul:
- Capacitatea de a primi idei si raspunsuri la orice intrebare din lumea de dincolo.
2. Telepatia:
- Capacitatea de a comunica mental cu alte persoane prin imagini si sunete(dialog)
3. Clarmiros:
- Capacitatea de a simti mirosul a ceea ce ne inconjoara fara a intra in contact cu el
4. Clarviziunea:
-Capacitatea de a putea vedea entitatile fara trup sau din alte dimensiuni si a unor momente din alte vieti personale sau ale altui individ, etc.
5.Telekinezia:
- Capacitatea de a misca obiecte de la distanta cu puterea gandului, vointei.
6. Invizibilitatea:
- Capacitatea omului de a deveni invizibil atunci cand doreste.
7. Dedublarea:
- Capacitatea de decorporalizare, iesirea constienta in astral
8. Bilocatie:
- Capacitatea de a fi in doua locuri sau mai multe deodata.
9. Teleportare:
- Capacitatea de dematerializare si materializare oriunde in spatiu.
10. Inedia:
- Capacitatea de a supravietui cu prana-> nu mai esti dependent de hrana fizica.
11. Levitatia:
- Capacitatea de a nu simti greutatea fizica – capacitatea de a dezvolta antigravitatia.

Pentru controlul energiei mentale recomand Învăţăturile lui Ramana Maharshi -> KLIK AICI

sâmbătă, 20 iunie 2009

+ Alchimie: NOTA DESPRE MERCURIUS VIVUS

M-am gândit că ar fi bine să postez ceva concret despre Mercurul Viu aşa ca l-am lăsat pe bunul Paracelsus să vorbească în locul meu. O să aduc şi cateva citate ale lui Hermes Trismegistos din Tractatus Aureus cu privire la cei doi Arginţi Vii. Mercurul pentru a nu se face confuzii nu este Argint Viu, el e mort.

NOTA DESPRE MERCURIUS VIVUS

"Orice este colorat în alb posedă natura vieţii, precum şi însuşirile şi puterea luminii, care generează viaţa. Pe de altă parte, orice e colorat în negru, sau crează culoarea neagră, are ceva în comun cu moartea, cu proprietăţile întunericului şi cu forţele generatoare de moarte. Pământul cu frigul lui reprezintă cuagularea şi solidificarea acestui fel de duritate. Casa este todeauna moartă, dar cel care o locueşte este viu. Dacă poţi descoperii forţa acestei ilustrări, ai biruit."

Paracelsus - Tractatus Cerul Filosofilor, Partea a II-a, Unele tratate anexe şi apendice privitoare la cele şapte canoane.

duminică, 14 iunie 2009

+ Poezie 25: Annya, biruitoare a morţii!


Annya, biruitoare a morţii!


Cântec de rouă sub lună plină,
Scâncet de greiere în materie fină;
Deschide calea spre tabloul de stele
Ca sufletul meu să îmbrăţişeze astrele.

Aud cum ţipă şi văd un licăr de lumină
Şi-i spun că sunt lipsit de tihnă.
Mă plouă cu razele ei plăpânde, subtile,
Pe frunte mă mângâie, îmi potoleşte simţirile.

Îi simt roua dulce pe buzele fine,
Mă alintă şi-mi spune că totul o să fie bine.
Îmi trece prin faţă şi se stinge uşor,
Iar eu vărs o lacrimă în semn de onor.

Materie solară îi torn pe rana din inimă
Întunericul să piară, iar ea să reînvie.
În lacrima vieţii să-şi scalde iubirea
Şi ea se ridică mireasă pururea-n vecie.


Elias, 14 iunie 2009

marți, 9 iunie 2009

+ Alchimie: EXPERIMENT ALCHIMIC

Am inceput pe data de 17 aprilie 2009, Vinerea Mare, un experiment alchimic pornind de la planeta Jupiter.
Am inceput in acea perioada datorita influentelor astrologice mai puternice a Soarelui exaltat in luna Aprilie si apoi a Lunii exaltata in luna Mai. Desi in ziua de Vineri este recomandat lucrul pe metalul lui Venus si cel mai indicat este sa incepi operele alchimice de la metalul lui Saturn deoarece are afinitate mai mare, nu mi-am permis sa obtin temperaturi prea ridicate la sublimarea metalelor asa ca am inceput cu metalul lui Jupiter care se topeste pe la aprox. 500 gr. Kelvin (aprox 230 gr Celsius).
Interesant este faptul ca metalul si sulful alchimic s-au combinat si au format o materie noua, dar nu un compus. Substanta a devenit neagra si apoi si-a schimba culoarea in galben si usor spre rosu, Luna nu a sporit datorita lipsei totale a Leului Verde si de aceea culoarea alba dintre negru si galben lipseste total.
Substanta din experiment ajunge la culoarea de un rosu-purpuriu in ultima etapa si anume cea desavarsita! Reteta folosita a dus la esenta explicata in Tratatul " Archidoxes Magicae (Arhidoxiile Magiei)" scris de Philippus Theophrastus Aureolus Bombastus von Hohenheim (Paracelsus Trismegistos, printul Artei) in Capitolul VII (Despre Spiritul lui Jupiter).
Calitatile acestui tratament paracelsian sunt de a indeparta ulcerele canceroase si fistulele dupa cum spune acesta! La acestea mai adaug si ciroza, conform spuselor unui breslas care a experimentat acest lucru! Aceasta esenta are si calitati spirituale importante si anume poate ajuta la dizolvarea egoului si la realizarea Sinelui Suprem ca Agent Alchimic Macrocosmic Exterior!
Atentie!!! Nu incercati aceasta acasa!!! Substatele si procesul sunt cunoscute doar de cei initiati in arta Spagyrica! Denumirile substantelor sunt oculte si nu releva reteta exacta!

Desi initial nu am vb prea multe despre experiment o sa postez si poze!