sâmbătă, 10 octombrie 2009

+ Alchimie: Inapoi la treaba!

Ei bine am reusit sa ajung si eu in randul studentilor! Imi cer iertare fata de cei care imi urmaresc blogul pentru saracia in informatii si de asemenea si pentru lipsa de noi subiecte din ultimile luni.

Am reusit in final sa intru la o facultate de medicina si la una de filosofie la care pana la urma am sa renunt zilele ce urmeaza datorita faptului ca majoritatea cursurilor filosofice se intercaleaza cu laboratoarele de la medicina. Regretabil acest lucru deoarece filosofia reprezinta piatra de temelie a multor ramuri stiintifice.

Am sa incerc pe viitor dupa ce aprofundez materia de biochimie, biofizica si biologie celulara impreuna cu alti colegi (daca se gasesc doritori) sa pun bazele unui proiect medical pe baza alchimica pentru studiul anumitor substante obtinute prin procese de arta spagyrica (alchimie) precum sunt esentele metalice ale lui Paracelsus prea putin cunoscute in domeniul medical actual.

Reintroducerea acestor esente metalice s-a inceput in urma cu cativa ani prin deschiderea unui centru specializat in Ungaria. Esentele metalice folosite acolo nu sunt de origine alchimica ci doar niste esente metalice obtinute prin rafinarea unor metale. Interesant este de observat efectul benefic al acestora asupra organismelor vii in urma administrarii unor doze bine calculate.

Ceea ce doresc eu este sa reintroduc tratamentele alchimice in sistemul medical. De ce doresc acest lucru? Ei bine prin aceste tratamente se pot inregistra vindecari cu un randament mult mai ridicat fata de cele de origine chimica si chiar de origine naturista.

Exemplu de esente metalice:
1. Esenta de Cositor: actioneaza asupra fistulelor si ulcerelor canceroase.
2. Esenta de Fier: folosita mai degraba extern prin aplicarea directa pe rani in cantitati mici.
3. Esenta de Cupru: elimina majoritatea bolilor, da o usoara colorare a sangelui (spre albastru)
4. Esenta de Argint: intareste semnificativ sistemul imunitar si vindeca autoimunitatea (asi putea adauga ca ajuta la combaterea virusului HIV, dar pentru acest lucru este necesar un studiu amanuntit de la laborator)
5. Esenta de Aur: favorizeaza regenerarea tesuturilor si elimina marea majoritate a bolilor.
ETC

De asemenea mai exista si alte tratamente alchimice precum si cristaloterapia energetic sporita prin alchimie.

Am vorbit strict de alchimia exterioara mergand in special pe practica paracelsiana si hermetica.

10 octombrie 2009,
Dr. Elias


5 comentarii:

  1. Doris,Lavinia,Dan,Gabriel si tot colectivul al redactiei NET AA.`.PERFECTCIRCLESQUARE&FIVEBLUEAPPLES iti spun felicitari. Transformarea ta abia acum ar putea incepe!
    Lumina pentru tine sm zis! Fie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru sustinere!
    A sosit timpul ca ocultul se devina cultura.
    "Intai. - Nu spun lucruri nascocite, ci ceea ce este sigur si foarte adevarat." Hermes Trismegistos
    Iubire, Pace, Lumina si Aur,
    Elias-Alchimiel

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant.Din cate stiu eu (si sper sa nu ma insel), daca porti accesorii din metal, parti infime din acel metal sunt absorbite de organism direct prin piele. Nu vreau sa fiu acuzata de rasism(nu sunt rasista, dar ma "amuza" bijuteriile ostentative), dar cred ca acesta este motivul pt care rromii(cei care poarta "lantisoare "din aur ) sunt mai sanatosi decat romanii(care sunt mai :))))
    Lasand gluma as dori sa vorbesti si despre cristaloterapie si cum se pot obtine rezultate mai bune in combinatie cu alchimia.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. VA FELICIT SI VA ADMIR PENTRU INITIATIVA DVS.SI EU STUDIEZ ALCHIMIA DE CATIVA ANI SI TOATE LUCRURILE CARE LE-AM AFLAT SUNT FOARTE INTERESANTE.EU IMI DORESC SA INVESTESC PE TERMEN LUNG IN ACEST DOMENIU SI CHIAR SA IMI DESCHID UN LABORATOR SI SA PUN IN PRACTICA MAI MULTE APLICATII ALCHIMICE.IN ORICE CAZ STUDIUL SI CERCETAREA ALCHIMICA NECESITA MULTA MUNCA DAR DACA TOTUL ESTE FACUT CUM TREBUIE REZULTATELE OBTINUTE SUNT REMARCABILE.PARACELSUS ESTE ALCHIMISTUL PE CARE IL ADMIR IN MOD DEOSEBIT SI AM ACHIZITIONAT CATEVA DIN CARTILE LUI.M-AS BUCURA MULT SA REUSITI CU PROIECTUL DVS.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti multumesc. Si eu doresc foarte mult sa am un laborator, insa ceea ce am reusit pana acum sa imi achizitionez au fost doar cateva ustensile de laborator(in special sticlarie). In timp daca reusesc sa fac toti pasii marunti am sa fondez un institut de cercetare alchimica cu implicare inclusiv in medicina. Daca consideri ca am putea face un schimb de informatii si ma poti contacta pe adresa mea de e-mail elias.da.ksha@gmail.com

    De asemenea doresc pe viitor sa pun bazele unei comunitati alchimice, dar pana acolo nu ma pot rezuma decat la a cunoaste persoane interesate de aceasta arta. O comunitate implica inclusiv costuri.

    RăspundețiȘtergere