vineri, 8 mai 2009

+ Aventurile Eroului Trac

Precum am spus şi în prima postare fără a da prea multe detalii povestea începe cu o descriere a "Gradinii Eden", apoi apare în plan tânărul "erou" sau cel puţin viitor erou.
Grădina Eden în schimb nu are un corespondent material ci simbolizează nivelul conştiinţei greu accesibilă din punct de vedere al raţionamentului, iar intrarea în această "gradină" reprezintă scopul tânarului Aries şi al ajutoarelor sale.
Acţiunea nu are un început şi un sfârşit propriu-zis care să ne arate ce anume la determinat pe Aries şi pe prietenul său Leon să pornească la drum în căutarea Perfecţiunii şi dacă scopul lor a fost cu adevărat îndeplinit. Aventurile Eroului Trac şi al ajutoarelor sale, leul şi calul negru (Leon şi Archaeus), sunt de fapt mai multe "iniţieri" pe care Aries le realizează prin diverse persoane după ce a fost ghidat iniţial de misteriosul înţelept şi relaţia de unificare între el şi companionii săi.

Sper că acestă descriere secundară să vă fie de folos.
Cu drag,
Elias

PS: O să dureze ceva timp până voi posta prima parte a poveştii deoarece timpul nu prea îmi permite datorită faptului că mă pregatesc pentru bacalaureat :D...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu