vineri, 19 decembrie 2008

+ Introducere in taine

Multi va intrbati: "Ce a patit nebunul asta?"
Ei bine m-am gandit sa-mi fac un blog pe care sa public tot(aproape tot) ceea ce cercetez(sau mai bine spus observ) eu si bineinteles poeziile mele.
Nu va mirati in caz de gasiti ceva observatii sau cercetari structurate in poeme pe langa vasta informatie care doresc sa o public sau sa fac referire la ea. Eventual sa nu va mirati nici cand o sa scriu in diferite pilde oferind cititorului bucuria de a gandi si singur.

Aceasta informatie este structurata in mai multe categorii(oridinea nu conteaza):
- Literatura, Istorie
- Documentare, Filme si Muzica
- Alchimie
- Shamanism (Ksamanism)
- Medicina naturista
- Invataturi Budiste
- Religie si Combaterea dogmelor (religioase si spirituale)
- Legea atractiei
- Spiritualitate
- Radiestezie - Mijloace radiestezice

-etc.

Toate acestea le voi analiza cum cred eu mai bine. Nu oblig pe nimeni sa fie deacord cu mine si nu exclud posibilitatea de a ma insela asupra informatiilor pe care le redau.
Teoriile prezentate de mine sunt personale sau ale altora, si pentru a nu fi nevoint sa intru in polemica cu alte persoane tot ceea ce prezint (cele personale, restul nu comentez) indiferent ca este teorie,observatie, opinie sau creatie proprie sunt pura imaginatie din lipsa de ocupatie.

Toate aceste teorii sau oricare altele de pe acest blog o sa doresc sa le luati ca pe niste observatii. Observatia este cheia invatarii!
Nu doresc sa critic pe nimeni si nici o lucrare a lor! In schimb imi asum dreptul de a face observatii asupra subiectelor in discutie.Va Multumesc!

4 comentarii:

 1. Felicitari si scuccesc in cea ce ti-ai propus.

  Glaring Wolf

  RăspundețiȘtergere
 2. Multa bafta in ce ti-ai propus si felicitari pentru ceea ce-ai realizat pana acum.

  RăspundețiȘtergere
 3. o initiativa de laudat ....
  felicitari....

  RăspundețiȘtergere