luni, 2 februarie 2009

+ Puteri Paranormale: Dedublarea Constienta


Dedublarea constienta este o "putere paranormala" sau mai bine spus o "calitate" deobicei latenta in fiecare om. Ea reprezinta capacitatea omului de a iesi cu corpul spiritual(sufletul) in afara corpului material(fizic) in mod constient. Acesta actiune este intreprinsa de fiecare data cand corpul fizic adoarme in mod inconstient. Nu reprezinta nici un risc aceasta iesire. Pe toata durata despartirii exista un cordon energetic si informational invizivil intre cele doua corpuri, spiritual si material. Pentru absolut orice deranj al corpului material, corpul spiritual revine instant in acesta.
Pe toata durata exercitiului urmator este bine sa ascultati acesta melodie conceputa special pentru asa ceva la casti:


Metoda simpla de dedublare conştientă ce aparţine lui Robert Monroe


* Etapa nr.1: pregătirea
Întindeţi-vă pe o canapea sau pe un pat, cu capul spre nord, dacă este posibil. Faceţi semiîntuneric şi luaţi măsuri pentru a nu fi deranjaţi. Verificaţi veşmintele, să fie largi şi să nu vă strângă.
* Etapa nr.2: relaxarea
Relaxaţi-vă mental şi fizic. Închideţi ochii şi respiraţi cu regularitate, ţinând gura uşor întredeschisă.
* Etapa nr.3: concentrarea
Veţi luneca în continuare către somn, concentrându-vă asupra unei singure imagini plăcute şi luminoase. Atunci când veţi ajunge la frontiera dintre veghe şi somn, aprofundaţi-vă relaxarea, concentrându-vă asupra luminii din spatele pleoapelor dumneavoastră.
* Etapa nr.4: starea vibratorie
Sunteţi acum pe deplin relaxat şi interiorizat. Concentraţi-vă asupra unui alt punct, situat la treizeci de centimetri depărtare de fruntea dumneavoastră. Faceţi efortul de a îndepărta acest punct, progresiv, deasupra dumneavoastră, şi spre spate, spre creştetul capului, apoi imaginaţi planul, paralel cu corpul dumneavoastră, care conţine acest punct. Concentraţi-vă atunci asupra acestui plan, imaginându-vă vibraţiile pe care le-ar putea emite. Urmăriţi apoi să le faceţi să coboare în corp.
* Etapa nr. 5: plecarea
De îndată ce veţi simţi vibraţiile, concentraţi-le, îndrumându-le conştient prin corp, de la cap la picioare şi invers. Când veţi izbuti să provocaţi aceste unde vibratorii din ce în ce mai intense şi mai ample, veţi fi gata să realizaţi despărţirea de corpul fizic.
* Etapa nr. 6: despărţirea
Acum, vă veţi putea părăsi corpul fizic. Pentru aceasta, este suficient, după o perioadă de antrenament să faceţi doar un efort de voinţă. Concentraţi-vă asupra unei imagini în care vă vedeţi zburând, gândiţi-vă intens cât ar fi de plăcut să plutiţi în aer. Fixaţi-vă pe aceste gânduri şi corpul dumneavoastră astral ar trebui atunci să înceapă să se înalţe, făcându-vă să vă puteţi privi cu detaşare corpul fizic rămas la sol.
* Etapa nr. 7: întoarcerea.
Pentru a reveni în corpul fizic, concentraţi-vă asupra alinierii celor două aspecte ale fiinţei ce vă aparţin: corpul fizic, pe care doriţi să-l regăsiţi şi corprile subtile cu care aţi realizat călătoria astrală.

Mult Succes!
PS: E bine sa mai cautati ceva materiale despre acest lucru pentru a stii mai multe despre si nu va speriati cand o sa fiti constienti intre doua planuri deoarec!!!


9 comentarii:

  1. De cele mai multe ori adorm la etapa 3.
    Daca reusesc sa trec de etapa 3 ma impotmolesc la etapa 5 dupa ce incep sa simt vibratiile si le plimb prim corp. Incep sa simt furnicaturi la nivelul fetei si nu am cum sa mai continui....mai incerc. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. "Ordinea si echilibrul sunt Legile Cosmosului.
    Respecta-le si vei fi Una cu TOTUL.
    Cel ce va urma cararea intelepciunii,
    Trebuie sa fie deschis florii vietii,
    Sa-si extinda constiinta dincolo de intuneric,
    Sa curga prin timp si spatiu spre TOT.
    Profund, in liniste trebuie sa ramai pana cand, in sfarsit
    Te vei elibera de dorinte,
    De dorinta de a vorbi in tacerea in care te afli.
    Elibereaza-te prin tacere de legatura cuvintelor.
    Abstinenta de la mancare pana cand am invins
    Dorinta de a manca, aceasta subjuga sufletul.
    Atunci asaza-te in intuneric.
    Inchide ochii ca sa nu mai vezi razele Luminii.
    Centreaza-ti forta sufletului in locul constiintei,
    Si elibereaza-l de robia noptii.
    Asaza-ti in minte imaginea pe care o doresti.
    Imagineaza-ti locul pe care ai vrea sa-l vezi.
    Vibreaza inainte si inapoi cu forta ta.
    Desfa-ti sufletul din legaturile noptii.
    Cu toata puterea trebuie sa scuturi
    Pana cand sufletul tau va fi eliberat in sfarsit"
    CITAT DIN TABLITELE DE SMARALD ALE LUI TOTH
    Ar trebui ca toata lumea sa stie ca nu omul modern a descoperit tehnica de dedublare, ea este veche de mii de ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai nimeni nu a afirmat ca omul modern a descoperit tehnica de dedublare... ele s-au dezvoltat in timp...

    RăspundețiȘtergere
  4. :))))
    Stiu ca nu ai afirmat asa ceva insa cine nu prea are tangenta cu acest subiect isi imagineaza ca dedublarea a fost descoperita de omul modern (stiu eu cativa care isi imagineaza asta) :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Prima oara cand am inrecat asa intr-o seara am ajuns la pasul 5.Am simtit in corpul meu o enegie foarte puternica care am plimbato prin corp.M-am ganditit intens sa zbor.Simteam ceva ca si cum ar vrea sa sea desprinda de corpul meu dar nu reusea in totalitate.Atunci m-a cuprins si o stare de frica.
    Si cam asa s-a incheiat pentru ca mi-a sunat telefonul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am patit si eu asa :))
    De acum puneti-va telefoanele pe siletios! Este bine sa cercetati cat mai mult despre dedublare! Spre exemplu cartea Prin Ochii unui Inger de la editura For You. Este scrisa de un primar al unui orasel mic de prin SUA la care dedublare s-a manifestat spontan si apoi a mers si s-a pregatit la Institutul Monroe de unde este si aceasta tehnica!... acesta isi descrie experientele. Este foarte important sa ai mental cat mai echilibrat pentru a nu fi cuprins de frica! aceasta frica de multe ori este fata de necunoscut! Dar sa stiti ca nu ne este nimic necunoscut! De fiecare data cand dormim ne dedublam!

    Mai incearca si o sa iti placa:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am patit si eu ceva asemanator. A inceput cu un vis mai neobisnuit decat celelalte. Eu alaturi de altcineva vorbeam in timp ce mergeam spre o camera unde era o persoana la un birou si un caine. Persoana care venise cu mine a inceput sa vorbeasca cu cealalta cat eu stateam si le priveam. Deodata a incept sa latre acel caine si in acel moment am simtit cum ceva ma inpinge foarte tare din fata oprindu-ma in perete si apoi trezindu-ma. In acel moment cand m-am trezit eram paralizat si simteam cum picioarele incep sa se ridice. Atunci m-am speriat fiind ca nu stiam inca ce este si nu mi-a trecut altceva prin cap decat sa incerc sa fac cruce. Cu foarte mare efort am reusit sa o fac ,dar nu s-a intamplat nimic. Atunci m-am gandit ca sunt liber si am scapat de paralizie si de sentimentul ca mi se ridica picioarele. Vreau sa spun ca acesta a fost un sentiment unic, ceva ce unii isi doresc sa se mai intample dar e si cam infricosator daca nu stii nimic despre el asa cum am patit-o eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. te rog daca poti sa mai pui un link cu melodia care ajuta la dedublare

    RăspundețiȘtergere
  9. Am sa postez un link nou cu melodia. Acum am vazut ca a expirat link-ul vechi.

    RăspundețiȘtergere