sâmbătă, 7 februarie 2009

+ Puteri Paranormale - Telepatia

Telepatia face parte dintre "calitatile" cele mai des inatalnite.
Presupun ca majoritatea ati auzit de acest fenomen prin care este posibila comunicarea prin "transferul" de ganduri la distanta intre doua fiinte inzestrate cu aceasta capacitate.
Diferiti cercetatori in parapsihologie au incercat sa determine modul in care este posibila manifestarea acestei puteri paranomale rezultatele fiind nici mai mult si nici mai putin egale cu zero ("0"). De altfel aceasta "putere" nici nu are o definitie anume, ea fiind diferita de la un autor la altul. In schimb este posibila antrenarea ei!!!
Dezvoltarea acestei puteri paranormale de telepatie in societate ar putea aduce mari beneficii, dar bineinteles daca este folosita iresponsabil si probleme.
Emisia se face prin concetrarea mentala asupra mesajului ce trebuie transmis si asupra receptorului.

Un fizician german si anume J. Zenner a reusit sa dezvolte un exercitiu simplu de antrenare a acestei calitati:

1. Se alege un set de 5 semne: !, D, O, »,*. Se emite un anumit semn folosind imaginea lui sau cuvântul care îl desemnează sau şi una şi alta. Pentru încercările de început este bine ca emiţătorul şi receptorul să stea în aceeaşi încăpere. Se vor face seturi de câte 10 încercări.



Emiţătorul notează ce a emis, receptorul ce a recepţionat. Emisia durează » 5 – 10’’. Ulterior se pot face exerciţii la distanţă, iniţial stabilindu-se o anumită oră pentru emisie-recepţie, după aceea nemaifiind nevoie.

2. Se alege un set de 5 cifre apoi de culori. Se emite imaginea culorii sau cuvântul care o desemnează sau şi una şi alta.

3. Se emit diferite imagini statice, apoi imagini dinamice. Pentru încercările de început este bine ca primele imagini să fie transmise din locuri prin care a fost receptorul, sau pe care receptorul le cunoaşte, ulterior acest lucru nemaifiind necesar.

4. Se pot transmite sentimente, afecte specifice sau mesaje.

Mult succes!!!

3 comentarii:

  1. Acest mod de a explica telepatia, cum ca o persoana numai transmite si alta e un fel de plastilina receptor este cam gresita. TELEPATIA INSEAMNA GINDURI COMUNE INTRE 2 SAU MAI MULTE PERSOANE. ESTE DESTUL DE GREU SA ITI DAI SEAMA CINE INITIAZA GINDURILE COMUNE. DAR ODATA ACCEPTATE ACESTE GINDURI SINT ALE ACELUI GRUP SAU 2 PERSOANE. ASTFEL DE GINDURI COMUNE APAR DOAR INTRE PERSOANE CU AFINITATI. CIND SE ANTIPATIZEAZA APAR ALTE FENOMENE, DE RESPINGERE.
    Greutatea acelor transmisii telepatice de la emitator la receptor vine tocmai de la modul nostru de gindire cum ca cineva trebuie sa conduca si restul sa se supuna. Transmisiile telepatice normale, armonioase se realizeaza foarte usor intre persoane cu afinitati si atit in momente dramatice cit si linistite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum crezi dragul meu,... dar ceea ce am lasat eu aici a fost incercat si a avut randament ridicat...
    multe chestii nu le-ati inteles nici dumneavoastra... mai meditati asupra subietului ptr ca este mult mai complex decat un simplu mod de a comunica...

    RăspundețiȘtergere