vineri, 6 februarie 2009

+ Radiestezie: Ce este Radiestezia si la ce ne poate ajuta?


Radiestezia este o stiinta straveche de masurare si de identificare a unei anumite surse bine determinata(ex: sursa de apa) sau de obtinere a unei informatii specifice despre un anumit subiect(ex. o boala) cu ajutorul unor instrumente radiestezice.
Instrumentele de radiestezie sunt: nuelusa de alun, pendulul sideral si tabelul de citire, ansa si raportorul, rigla Turenne, indicatorul in forma de L.
Operatorul radiestezic pentru a face masuratori trebuie sa intre intr-o stare speciala de "relaxare" a mintii numita starea Ready. Aceasta stare este necesara pentru a nu influenta masuratoarea radiestezica din punct de vedere rational.

E important de retinut ca oricine poate face masuratori radiestezice, dar nu oricine poate afla absolut orice informatie.

Probabil ca multi va-ti intrebat cat de veridice sunt aceste masuratori radiestezice! Si care este secretul unei masuratori cat mai corecte. Ei bine din trecutul nostru observam ca stramosii se foloseau de aceasta stiinta uneori pentru a cauta surse de apa, surse de minereu, zone cu vanat sau informatii despre actiunile ce urmau sa le intreprinda. Si marea "coincidenta" este ca rezultatele se potriveau in marea majoritate a cazurilor(nu orice informatie se poate obtine).
In timp aceasta stiinta a dezvoltat sisteme de masurare si instrumente din ce in ce mai "performante" de la nuelusa pana la ansa si raportor sau cel putin asa pare, dar vom vedea ca cel mai performant instrument este unul interior fiintei umane.
In Romania cu ajutorul radiesteziei s-au descoperit aprox. 50% din zacamintele de petrol si aur intre anii 1935-1940 de catre ing. Simu Simeon. Acesta este considerat de cei mai multi ca ar fi chiar parintele radiesteziei din Romania. Acesta folosea niste nueluse legate la un capat care ii poarte si numele.
In prezent cel mai performant instrument exterior este ansa si raportorul inventate de domnul Claudian Dumitriu presedinte al Societatii Romane de Radiestezie si al Fundatiei de Inforenergetica "Sf. Apostol Andrei".

Eu doresc in schimb sa va arat un instrument radiestezic mai putin folosit de radiestezisti, dar care poate sa ajute pe oricine in orice situatie fara a avea nevoie de alte instrumente. Sistemul de masurare al acestui instrument poate fi perfectionat in timp.
Acest instrument radiestezic este chiar corpul uman. Intrat in starea Ready oricine se poate folosi de corpul sau ca de un instrument radiestezic prin folosirea anumitor algoritmi.
Spre exemplu atunci cand doriti sa luati o anumita decizie in a face un lucru (o actiune):
Executare exercitiu radiestezic:
1. se sta in pozitie dreapta
2. se intra in starea Ready prin golirea mintii si relaxarea ei
3. apoi se rosteste pe concentrare algoritmul: "In numele Tatalui, al Fiului, al Sf. Duh conform Sf. Treimi daca trebuie sa fac acest lucru sa simt caldura in palma dreapta, iar daca nu, sa simt caldura in palma stanga. Amin!".
Acest algoritm nu este batut in cuie, el poate fi modificat sau formulat de fiecare in parte dupa cum doreste si ii vine mai usor. Spre exemplu "daca da sa simt o inclinare usoara in fata, iar daca nu sa simpt o inclinare usoara in spate", "daca da sa simt caldura in corp, iar daca nu sa simt racoare in corp"... exemplele pot continua. La fel si exercitiul poate fi perfectionat (acesta este o forma simplificata).
4. se multumeste pentru raspunsul primit.(eventual se noteaza intr-un carnetel fiecare exercitiu care a fost executat)

!!!ATENTIE!!!Acesta este un prim exercitiu simplu menit sa va ajute in luare deciziilor. Pe viitor o sa postez mai multe tipuri de exercitii radiestezice. Pentru a cauta obiecte sau a masura procente!

Alchimiel, 6 februarie 2009

4 comentarii:

  1. acum am dat peste acest site, exact in momentul in care am mare nevoie sa gasesc cele mai potrivite solutii unor probleme din viata mea. o sa revin cu un raspuns la acest exercitiu, dupa ce il fac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept raspunsul:)... dar nu uita ... nu influenta mental... indiferent de raspuns... fii deschis la absolut orice posibilitate... chiar de initial nu ti convine.... o sa observi ca e cea mai buna alegere... atata timp cat ceea ce ai masurat nu a fost influentat de gandurile si grijile tale... goleste mintea mai intai si raspunsul va fi pur...


    Alchimiel

    RăspundețiȘtergere
  3. este f.adevarat ca aceasta energie lucreaza pt.noi nu stiu provenienta ei dar e misto tare

    RăspundețiȘtergere
  4. energia care lucreaza pentru noi nu are o provenienta anume, ci este peste tot. Ea formeaza totul in jur si ne da viata. Ea formeaza orice forma de existenta de pe Pamant si din Univers si ea ne leaga si ne uneste pe toti. In noi sunt toate raspunsurile, scrise inca de la inceputurile fiintelor noastre. Trebuie doar sa ne curatam mintea si sa devenim una cu energia care ne tine in viata ca sa le aflam. Energia nu vine doar atunci cand o chemam, ea e tot timpul in noi si asteapta sa fie activata. Daca ar fi activa mereu, imaginati-va cat de minunat ar fi omul. :)

    RăspundețiȘtergere