vineri, 6 martie 2009

+ Rugaciunea iertarii in 3 pasi

Rugaciunea iertarii in 3 pasi:

“1. Doamne imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de toti cei cu trup sau fara cu gandul, cu cuvantul sau cu lucrul , constient sau inconstient, cu voie sau fara de voie, acum sau alta data. Amin!
2. Doamne iert absolut tot celor care au gresit fata de mine in trup sau fara, cu gandul, cu cuvantul sau cu lucrul , constient sau inconstient, cu voie sau fara de voie, acum sau alta data. Amin!
3. Doamne imi cer iertare in fata Ta si a Intregii Tale Creatii pentru absolut orice am gresit cu gandul, cu cuvantul sau cu lucrul, constient sau inconstient, cu voie sau fara de voie, acum sau alta data. Amin!”

4 comentarii:

 1. invata sa ierti si vei gasi libertatea. Nu stiu sa iert, stiu doar sa trec mai departe, sa imi cenzurez nemultumirea, dar in sinea mea acea fapta va avea de'apururi ecouri. In sine voi tine cont de acel eveniment cand ma raportez la acea persoana chiar in relatiile sociale ma comport ca si cum nimic nu s'ar fi intamplat. Nu stiu inca sa iert.

  RăspundețiȘtergere
 2. Elibereaza-te si iarta


  Atunci elibereaza-te
  De toti si de toate
  Si-n libertate zboara
  Ca o pasare maeastra.

  Si treci peste limite
  Unde nimeni nu ajunge
  Daca nu iarta in veci
  Durerea il va invinge.

  Asa iti spun ce stiu
  Ca acela ce a iartat
  In ceruri a si rasunat
  Cantari de nu descriu.

  Amin!

  Alchimiel, 6 martie 2009


  Dupa ce am scris prima data poezia asta... ceva mai draguta la inceput mi s-a inchis laptopul brusc :(( dar l-am iertat... =))

  RăspundețiȘtergere
 3. Cred ca e cel mai greu sa iertam, sa ne iertam si mai ales sa uitam. Pentru ca a ierta fara a uita, nu se poate numi iertare. Cred ca si eu mai trebuie sa invat sa uit. Cu respect Cosmin

  RăspundețiȘtergere
 4. e simplu sa ierti cand nu te mai atasezi de lucruri , cand nu te mai cramponezi de ceea ce esti , cand devii constient de faptul ca esti o mica parte din acest univers si ca esti aici sa inveti ceva. abia atunci nu vei mai face niciun efort sa ierti sau sa uiti , va veni natural ,si-ti vei spune : "iarta-l Doamne ca nu stie ce face ".
  detasarea e cel mai bun leac impotriva suferintei .

  Dana

  RăspundețiȘtergere