duminică, 21 decembrie 2008

+ Medicina Naturista 1 Bitum-Hrana Zeilor



Bitumul - Hrana Zeilor
Multa lume cand aude de Medicina Naturista se gandeste la suplimentele naturale de la diferitele firme ce vand totul la supra pret. Nu contest faptul ca aceste produse nu ar avea succes, dar nu oricine isi poate permite ca in fiecare luna sa cumpere diferite produse naturale pentru el si intreaga sa familie.
Ceea ce o sa va prescriu eu puteti efectiv sa procurati chiar fara bani insa este foarte greu de gasit asa ca o sa ramanem la mana farmaciilor si plafarelor.
O sa incep sa va spun o mica istorie a acestui produs ("aliment sau hrana"?) si cam ce reprezinta el.
In vremurile vechi ale Khem-ului zeii acestuia aveau o hrana speciala extrasa din pamant de catre oamenii ce-i venerau. Acesti zei au fost atestati si fizic, nu doar din punct de vedere spiritual in istoria egiptului. Ei fiind primii conducatori(de origine atlanta) in diferite zone din Europa, Africa si Asia(vestul , sud-vestul). Acestea si-au capatat statutul de zei datorita calitatilor lor supra-umane si au trait cam intre 300 si 500 de ani pe Terra unde au condus omenirea dupa bunul lor plac.
Acesti zei se hraneau cu "hrana zeilor" care era extrasa de oamneni din pamant. Denumirea ei s-a pastrat pana in timpul nostru: "Bitum". Bitumul reprezinta carbonul pur(C), acesta fiind materia prima organica. In vechile texte nu se intalneste denumirea de carbon ci cea de Bitum ca fiind substanta ce se gaseste in toata materia.
Acest produs este folosit si in zilele noastre ca tratament naturist, el se extrage in forma pura din pamant sau petrol. Indicat este cel din pamant deoarece este obtinut natural si nu prin procese chimice ca cel din petrol. Se pare ca acest Bitum regenereaza rapid si echilibreaza organismul eliminand toxinele. Se comercializeaza si in Farmacii sau Plafare(30 de comprimate) pretul sau fiind de aproximativ 30 ron in tara la noi si 7 ron in Republica Moldova.
Zei consumau in forma Pamant, Apa, Aer si Focul din ei. Acest lucru reprezinta o imbinare perfecta a celor IV elemente ale naturii ce se unesc intr-un al V-lea element si anume viata.De ce anume este aceasta reteta atat de importanta? Cum functioneaza ea? Ei bine o sa incerc sa explic :
-Pamantul pur reprezentat de Bitum care este Carbon - C
-Apa pura contine Oxigen si Hidrogen - H2O
-Aerul pur (curat, adica nepoluat) contine Oxigen, Azot si alte gaze de sinteza - O2, N2, ...
-Focul reprezentat de caldura interioara si arderea O2

Bun! Acum avem explicate cele patru elemente.
Din punct de vedere medical hipotalamusul are capacitatea de a forma absolut orice aminoacid ii trebuie corpului nostru. Aceasta functie in schimb este foarte prost intrebuintata datorita necontrolarii emotiilor noastre. In functie de ceea ce simtim in corpul nostru se produc diferite substante vindecatoare sau nocive. De aceea oamenii stresati sunt mai predispusi la diferite boli. Prin controlul asupra emotiilor putem stimula in special glanda pineala care produce Nectarul Zeilor(dar vom discuta alta data despre acest lucru).
Asa ca avem materia prima, avem "fabrica de productie" si cunoastem si reteta: Un amino-acid este format din C, H, O si N (ex: NH3-CH2-COOH - glicina sau acidul alfa-amino-etanoic) si intra in componenta peptidelor care formeaza proteinele. Cat despre vitamine ele au aceeasi baza C, H, O, N(ex: COOH-C6H4-NH2 -se numeste vit. H sau acid para-amino-benzoic).
O sa spuneti apoi ca anumiti aminoacizi si anumite vitamine mai contin in structura lor si alte substante. Ei bine daca va uitati la aer acesta are si alte gaze de sinteza astfel formand cei mai importanti aminoacizi si cele mai importante vitamine. Nu toti aminoacizii necesari organismlui si nici toate vitaminele. Corpul nostru a fost invatat cu anumite sbstante fortat inca de cand corpul nostru era format in pantecele mamei, dar asta nu insemna ca suntem dependenti de ele ci pur si simplu le putem inlocui cu cele primare si cu adevarat folositoare.

Deaceea va recomand 1-2 pastile de Bitum zilnic. Astfel avem sansa pentru o viata mai sanatoasa si longeviva.
Sunt foarte multe persoane care fac un astfel de tratamente si au simtit o diferenta chiar foarte mare in organismul lor: imunitate mai mare, stres redus, vindecare a unor boli(diabet, cancer, multe altele...), lipsa durerilor, vitalitate mai mare, mai multa energie.
Succes si o sanatate cat mai stabila!

PS: Atentie la ce bitum bagati in gura daca nu este de la farmacie sau plafar. Trebuie Bitum pur extras direct din pamant(ca cel de la farmacie si plafar). Bitumul de la cei cu Drumuri si Poduri este bitum industrial adica prelucrat.

Alchimiel, 20 decembrie 2008

6 comentarii:

  1. sincer,nu am incercat niciodata;nu am experimentat.dar cu prima ocazie chiar o sa cumpar.si o sa urmaresc efectul asupra chakrei 1.cred ca va avea un efect uimitor in deschiderea ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca este vorba despre ceea ce se cheama in Plafare - Mumio.Eu am cumparat o cutie de cand am citit articolul( aveam ceva probleme cu stomacul)si sicer am constatat ca s-au ameliorat si alte probleme mai mici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact asa se numeste Mumio ... depinde acum si cate pastile ei... 2-3 pe zi cu multa apa(pura - de izvor)si cu putina respiratie in urma unui mic km alegat si iti vei echilibra si cantitatea de hormoni din organism + alte substante de care are nevoie corpul tau!

    RăspundețiȘtergere
  4. mumio,se vinde doar in forma solida?

    RăspundețiȘtergere
  5. mai multe despre acest produs pe www.mumio.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=PAl9DW-Yy7U

    RăspundețiȘtergere