luni, 5 ianuarie 2009

+ Medicina Naturista 2 Cura RUDOLF BREUSS - tratare cancer

!!!ATENTIE!!! Am postat acest tratament deoarece cunosc puterea de eliminare a toxinelor cu ajutorul salviei. Si sunt sigur ca sunt multi oameni care au nevoie de astfel de indrumari. Sanatate tuturor!
Apropo ceaiul de salvie il recomand tuturor, oricand si oriunde, cu grija mare la femei (nu depasiti doza!!!).

Cura RUDOLF BREUSS
- pentru tratarea cancerului (a avut pana in 1990 peste 5000 de cazuri vindecate total)

Tratament cu sucuri si ceaiuri - Rudolf Breuss - Cura totala

Reteta cuprinde: ceai de salvie; ceai de salvie + sunatoare + roinita + menta; ceai pentru rinichi; sucuri de legume.

Nr. 1. Ceaiul de salvie - intr-o cana de apa(ibric) care fierbe se pune planta cat se ia cu trei degete si se fierbe exact 3 minute, apoi se da deoparte(de pe foc). Dupa alte 3-5 minute se filtreaza. Se bea in timpul zilei (in pauzele dintre celelalte ceaiuri si sucuri sau cand pacientului ii este foame sau sete), fara interdictie(cat vrei). Se bea rece, fara zahar.
Nr. 2. Ceai de salvie + sunatoare + roinita + menta - se fierbe salvia trei minute, ca mai sus, apoi se pun celelalte plante si se da deoparte(infuzie). Se bea cald, 1-2 cesti pe zi (coform programului de mai jos).
Nr. 3. Ceaiul pentru rinichi - este unul din cele mai importante din cele prescrise de Breuss. Trebuie respectate stric cantitatile de plante de mai jos, amestecul fiind suficient pentru un tratament de trei saptamani - cat dureaza o cura de rinichi (nu se va lua mai mult de trei saptamani): 15 g coada-calului, 10 g urzici tinere (uscate), 8 g troscot, 6 g sunatoare - maruntite si amestecate bine.
Se prepara astfel: se pune cu apa(200 ml) la fiert. Cand fierbe se da deoparte si se adauga o "doza" (cat se ia cu 3 degete) si se lasa acoperit, pentru a infuza, 10 minute. Se strecoara, si lichidul se pune intr-o cana, iar peste zat se pun alte doua cani cu apa fierbinte si se fierb timp de 10 minute. Se strecoara si se amesteca cu prima ceasca.
Nr. 4. Sucul de zarzavat (filtrat de doua ori) - Ingrediente: 3/5 parti suc de sfecla rosie(trebuie aproximativ o sfecla mijlocie, suculenta), 1/5 parti suc de morcov (aprox. 1 morcov proaspat, mijlociu), 1/5 parti suc de telina (aprox. 1 telina mare), o ridiche neagra (cat un ou), un cartof crud (cat un ou). Din aceasta cantitate rezulta 0,5 l suc. Sucul se face zilnic si se va strecura foarte bine, pentru a nu avea reziduri, deoarece cancerul se hraneste cu substante solide.

Executia curei: Cine va executa corect cura de sucuri nu va pierde mult din greutate.

Dimineata: 1/2 ceasca ceai pentru rinichi(nr. 3); se va bea rece, putin cate putin; dupa 20-30 min: 1-2 cesti de ceai cald (nr. 2); la intervale de circa 1/4 ora se ia cate o inghititura de suc(care nu se va inghiti imediat, ci se va tine in gura si se va amesteca bine cu saliva). Pana la pranz se vor lua de 10 - 15 ori.
La pranz: 1/2 ceasca ceai(nr. 3) pentru rinichi. Se bea pana seara, de mai multe ori, cate o inghititura de suc(tinut si amestecat cu saliva).
Seara: 1/2 ceasca de ceai pentru rinichi. In timpul zilei se poate completa cu ceai nr. 1.

Atentie: nu se va bea suc de legume fara a bea si ceaiurile prescrise; se va bea suc de legume cat mai mult, cel mult 1/2 litru; ceaiurile, de asemenea, se vor bea inghititura cu inghititura, amestecate cu saliva.
Zilnic (cel putin o data pe zi) se va face o clisma cu apa calda + musetel (sau putin ulei).
Atentie: Nu se va face aceasta cura in paralel sau indata dupa operatie sau (nici atat!) dupa raze si citostatice, ci numai dupa 2-5 luni.

Sursa Formula AS

2 comentarii:

  1. As dori sa stiu cat timp(cate zile) trebuie tinuta aceasta cura - in text nu am gasit precizat. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. 21 de zile se tine normal aceasta cura apoi se face o pauza de o saptamana si se reia cura!:-p

    RăspundețiȘtergere